Kom in och kika!

Nu kan du besöka vår visningslägenhet.

Boka en privat visning

Visningslägenhet
- Kom in och kika!

I Växjö finns det första Hofs Park. Här omges de boende av parkmiljöer, träningsmöjligheter och hög service. Lägenheterna är ljusa, rymliga och tillgänglighetsanpassade och omges av pool, gym, bastu, restaurang. Möjligheterna för ett bekvämt och socialt liv är stora.

Adressen till visningslägenheten är Bergövägen 1 Växjö.

Boka en privat visning


Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Hofs park Club

Club Hofs Park är en medlemsklubb för boende på Hofs Park. Medlemskapet ingår i hyran. Klubbens syfte är att stärka gemenskapen mellan medlemmarna och på ett enkelt och intuitivt sätt bidra till trivsel.

Allt gemenskap i ett medlemskap

Club Hofs Park ska vara plattformen för att den gemenskap som finns i områden ska blomstra. Ett sätt för boende att kommunicera och för alla att ta del av allt det som finns att göra när man bort på Hofs Park.


Digital app i mobilen

I en app som du kan använda med telefon eller padda kan du enkelt göra felanmälningar, ta kontakt med bovärden och se vad som händer i huset.

Boka övernattningslägenhet

Som medlem i Club Hofs Park har du tillgång till, och kan boka, övernattningslägenheten som finns i föreningen. Kanske kommer familj och vänner och hälsar på - då underlättar det med lite mer utrymme.


Föreningens bilpool

Vi har som målbild att Club Hofs Park även ska inkludera en bilpool där du kan boka en bil vid behov. På så vis behöver du ingen egen bil, men möjligheten finns vid de tillfällen det behövs.

Club Hofs Park målbild

Visionerna för Club Hofs Park och dess fördelar är stora. Framåt ser vi att medlemsklubben kan erbjuda alltifrån semesterbostäder och gemensamma bussresor till event och temakvällar. 

Club hofs park finns här

Besök ett av våra projekt och kontakta oss så hjälper vi er att reda ut alla frågetecken.


VÄXJÖ