Kom hit och kika!

I Växjö finns det första Hofs Park.
Hofs Park erbjuder kooperativa lägenheter, för ett tryggt och socialt boende!
Här omges du av parkmiljöer, träningsmöjligheter och hög service.
Lägenheterna är ljusa, rymliga och tillgänglighetsanpassade och omges av pool, gym och bastu.


VÄLKOMMEN PÅ VISNING!


Följande onsdagar har vi drop-in mellan kl 10-13.
Ingen föranmälan krävs.

Onsdag 5/6, 12/6 , 19/6 & 26/6.
Vi skräddarsyr visningen efter dina önskemål.

Vill du komma en annan vardag? 
Ring eller mejla oss så bokar vi en tid.
Alternativt fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig.

Tel: 0470-71 11 71
E-post: info@hofspark.se

Besöksadress: Bergövägen 3, 352 44 Växjö. 
Besöksparkeringar finns utanför

Varmt välkommen!

Om Hofs Park

I Sverige ser vi en växande grupp människor som blir äldre, men som också är friska, pigga och har en önskan om ett aktivt liv som pensionär. Man vill ha lite mer trygghet, men är inte i behov av ett särskilt boende. Man vill bo med likasinnade, men också ha sitt eget. Ur denna tanke föddes tanken om våra seniorbostäder. Ett unikt helhetskoncept där kvarteren främjar ett aktiv liv och har all bekvämlighet som behövs. Bostäder med hemmakänsla och resort i ett.

Hofs Park handlar inte om att bli gammal – utan snarare om en idé att fortsätta leva ett härligt liv i ett hem man valt själv.

Hofs Park utvecklas av APP Properties

APP Properties ingår i APP-koncernen och har kontor i Växjö. Vi är en aktiv, ansvarsfull fastighetsutvecklare som vill stärka attraktionskraften och vara en drivande kraft i de städer där vi verkar. Vi drivs av utmaningar och ser ständig utveckling som en förutsättning.

Vårt mål är att maximera boendekvaliteten för de människor som ska bo och trivas i våra hus. Det handlar inte bara om att skapa genomtänkta, funktionella och vackra bostäder. Minst lika viktigt är att erbjuda tjänster som frigör tid och förenklar människors vardag.


Mycket mer än ett modernt bostadsområde för seniorer

Att flytta till Hofs Park som senior blir ett byte av livsstil med kärnvärdena trygghet, aktivitet, gemenskap, komfort och rekreation som våra löften. För att ha möjlighet att bo i våra seniorbostäder behöver en person i hushållet ha fyllt 65 år.

Hofs Park erbjuder ett tryggt och bekvämt bostads- och livsstilskoncept för seniorer, som kännetecknas av hög servicegrad och inspirerande utemiljöer. Vi fokuserar på möjligheterna för gemenskap och sociala sammanhang. Hofs Park välkomnar dig som boende ut i parken och till områdets många gemensamma ytor. Här erbjuds allt från friskvård och vardagsaktiviteter till plats för samvaro, möjlighet för eftertanke och stillhet. 

Hofs Park, forskning och behovet

Alla val vi har gjort och beslut vi tagit på vägen har grundat sig i forskning och samtal med den faktiska målgruppen. Vi vet att av en befolkningsmängd på 2,5 miljon människor fram till 2050 kommer 1 miljon att utgöras av +65, vilket gör målgruppen till den snabbast växande åldersgruppen (SCB).

Efter samtal med de som ska bo i våra områden vet vi att det finns en stor efterfrågan och vi har därför valt att skapa Hofs Park, som är ett seniorboende med lite extra trygghet för den som behöver.

Men framförallt har vi tagit fasta på att forskning har visat att gemenskap och grönområden väsentligt bidrar till bättre mående, både psykiskt och fysiskt. Genom att motverka ofrivillig ensamhet och möjliggöra rörelse och gröna omgivningar vet vi att Hofs Park kan bidra till en mer välmående senior befolkning. Vår absolut största drivkraft.