Kom hit och kika!

I Växjö finns det första Hofs Park. Här omges de boende av parkmiljöer, träningsmöjligheter och hög service. Lägenheterna är ljusa, rymliga och tillgänglighetsanpassade och omges av pool, gym och bastu. Möjligheterna för ett bekvämt och socialt liv är stora.

Öppen visning!

Varje onsdag mellan klockan 10-14.
Drop-in - ingen föranmälan krävs.
Vi utgår från Hus C. Om så önskas visar vi gemensamhetslokalen, gym & spa.
Tillsammans går vi till visningslägenheterna i Hus F och passerar då också parkområdet.

Besöksadress: Bergövägen 3, 352 44 Växjö.

Passar inte tid och datum? Kontakta oss så bokar vi en ny tid.
Alternativt fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig.

Uthyrning pågår

Om bostäderna

Husen har ritats av FOJAB Arkitekter som lagt stort fokus på att kombinera en vacker exteriör med funktionell interiör. Höjden varierar med våningsantal om fem, sju och åtta våningar. Bottenplan är klädda i trä och resterande i ljus, vit målad betong. Husen får ett unikt utseende med annorlunda fönstersättning och balkonger. Balkongernas klara glas ger en fin utsikt mot parken och skapar ljusa lägenheter.

Kortfattat

Kooperativa hyresrätter 192
Parkeringsplatser 143
Parkeringsplatser med el 12
Poolbil 1
Gästparkering 20
Pool 1
Gym 2

Bastu 1
Antal 2 rok 119
Antal 3 rok 69
Antal 4 rok 4
Boulebanor 2
Övernattningslägenhet 1
Arkitekt FOJAB Arkitekter
Inflyttning Dec 2022

LJUSA LÄGENHETER MED HÖG STANDARD

Lägenheterna finns i 2–4 rok. Tack vare en öppen planlösning får du ett ljust och hemtrevligt boende som enkelt kan möbleras och inredas på ditt personliga sätt.

På golven i lägenheten läggs en slitstark ekparkett. Väggarna är vita och de stora fönstren får en elegant avslutning med fönsterbrädor i kalksandsten. Alla lägenheter har stora balkonger eller uteplatser som förlänger bostadens yta.

Köket består av mjukstängande luckor och skåp i ljus färg. Den melerade bänkskivan skapar en härlig kontrast mot de vita kakelplattorna över köksbänken.

Den ljusa känslan fortsätter in i badrummet som är helkaklat. Under avlastningsbänken finns tvättmaskin och torktumlare som standard. För att underlätta finns det handtag i duschen och toalettstolen är förhöjd.

LÄGENHETERNA I KORTHET

  1. Kök från HTH eller Nordanro
  2. Diskmaskin
  3. Induktionshäll
  4. Ekparkett
  5. Ljusa väggar
  6. Badrum med kakel och klinker samt extra halkskydd i duschen
  7. Tvättmaskin och torktumlare
  8. Balkong eller uteplats

Planritningar


Lägenheterna på Hofs Park finns i fem olika storlekar mellan 49-107 kvadratmeter. Här ser du exempel på hur lägenheterna ser ut. För att se exakt vilken lägenhet som ligger var, se vår bostadsväljare och klicka runt på området.

Exempel på 2 rum och kök

Exempel på 3 rum och kök

Exempel på 4 rum och kök

Trygghet när du behöver det

Lägenheterna på Hofs Park är utformade som ett trygghetsboende där samtliga lägenheter är tillgänglighetsanpassade.

Bovärd finns på plats några timmar per dag som kan hjälpa till och svara på frågor och de gemensamma ytorna gör att du aldrig är ensam. Du kan laga mat med andra eller bara umgås i de gemensamma lokalerna.

Har du behov av hemtjänst från Växjö kommun är det nära för personalen som har sin lokal på området. Hemtjänst ansöker du om hos Växjö kommun.

Tillgänglighet

Alla lägenheter är självklart tillgänglighetsanpassade. Det innebär bland annat trösklarna är låga i hela lägenheten så att rullstolar och rullatorer enkelt kan rulla över och ingen riskerar att snubbla. Dessutom är toaletterna väl tilltagna så att det finns gott om utrymme.


DIGITAL BOENDEPORTAL

När du bor på Hofs Park får du tillgång till en app där du kan göra mycket av de viktiga vardagssysslorna. Boka övernattningslägenhet, betala hyran och kontakta bovärden om du behöver hjälp med något. Allt samlat i en smidig app i mobilen.