Kom in och kika!

Nu kan du besöka vår visningslägenhet.

Boka en privat visning

Visningslägenhet
- Kom in och kika!

I Växjö finns det första Hofs Park. Här omges de boende av parkmiljöer, träningsmöjligheter och hög service. Lägenheterna är ljusa, rymliga och tillgänglighetsanpassade och omges av pool, gym, bastu, restaurang. Möjligheterna för ett bekvämt och socialt liv är stora.

Adressen till visningslägenheten är Bergövägen 1 Växjö.

Boka en privat visning


Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Uthyrning pågår

Om bostäderna

Husen har ritats av FOJAB Arkitekter som lagt stort fokus på att kombinera en vacker exteriör med funktionell interiör. Höjden varierar med våningsantal om fem, sju och åtta våningar. Bottenplan är klädda i trä och resterande i ljus, vit målad betong. Husen får ett unikt utseende med annorlunda fönstersättning och balkonger. Balkongernas klara glas ger en fin utsikt mot parken och skapar ljusa lägenheter.

Kortfattat

Kooperativa hyresrätter 193
Bostadsrätter 40
Parkeringsplatser 184
Parkeringsplatser med el 12
Poolbil 1
Gästparkering 15
Pool 1
Gym 2

Bastu 1
Antal 2 rok 134
Antal 3 rok 86
Antal 4 rok 13
Boulebanor 2
Övernattningslägenhet 1
Arkitekt FOJAB Arkitekter
Inflyttning Dec 2022

LJUSA LÄGENHETER MED HÖG STANDARD

Lägenheterna finns i 2–4 rok. Tack vare en öppen planlösning får du ett ljust och hemtrevligt boende som enkelt kan möbleras och inredas på ditt personliga sätt.

På golven i lägenheten läggs en slitstark ekparkett. Väggarna är vita och de stora fönstren får en elegant avslutning med fönsterbrädor i kalksandsten. Alla lägenheter har stora balkonger som förlänger bostadens yta.

Köket består av mjukstängande luckor och skåp från HTH i fräscht vitt. Den ljusa bänkskivan skapar en härlig kontrast mot de vita kakelplattorna över köksbänken.

Den ljusa känslan fortsätter in i badrummet som är helkaklat. Under avlastningsbänken finns tvättmaskin och torktumlare som standard. För att underlätta finns det handtag i duschen och toalettstolen är förhöjd.

LÄGENHETERNA I KORTHET

  1. Kök från HTH
  2. Diskmaskin
  3. Induktionshäll
  4. Ekparkett
  5. Ljusa väggar
  6. Badrum med kakel och klinker samt extra halkskydd i duschen
  7. Tvättmaskin och torktumlare
  8. Trygghetsboende
  9. Balkong
  10. Förråd

Planritningar


Lägenheterna på Hofs Park finns i fem olika storlekar mellan 49-107 kvadratmeter. Här ser du exempel på hur lägenheterna ser ut. För att se exakt vilken lägenhet som ligger var, se vår bostadsväljare och klicka runt på området.

Exempel på 2 rum och kök

Exempel på 3 rum och kök

Exempel på 4 rum och kök

Trygghet när du behöver det

Hyreslägenheterna på Hofs Park är utformade som ett trygghetsboende. Lägenheterna är likadana i hela området och alla är tillgänglighetsanpassade. Har du extra behov av trygghet rekommenderar vi att du väljer en lägenhet i hus C. Då är du alltid nära boendevärden och gemensamhetslokalen.

Boendevärden som kan hjälpa till och svara på frågor och de gemensamma ytorna gör att du aldrig är ensam. Du kan laga mat med andra eller bara umgås i de gemensamma lokalerna.

Har du behov av hemtjänst från Växjö kommun är det nära för personalen som har sin lokal på området. Hemtjänst ansöker du om hos Växjö kommun.

Tillgänglighet

Alla lägenheter är självklart tillgänglighetsanpassade. Det innebär bland annat trösklarna är låga i hela lägenheten så att rullstolar och rullatorer enkelt kan rulla över och ingen riskerar att snubbla. Dessutom är toaletterna väl tilltagna så att det finns gott om utrymme.


DIGITAL BOENDEPORTAL

När du bor på Hofs Park får du tillgång till en app där du kan göra mycket av de viktiga vardagssysslorna. Boka övernattningslägenhet, betala hyran och kontakta bovärden om du behöver hjälp med något. Allt samlat i en smidig app i mobilen.