Kom hit och kika!

I Växjö finns det första Hofs Park. Här omges de boende av parkmiljöer, träningsmöjligheter och hög service. Lägenheterna är ljusa, rymliga och tillgänglighetsanpassade och omges av pool, gym och bastu. Möjligheterna för ett bekvämt och socialt liv är stora.

Boka en privat visning

Fasta visningstillfällen på måndagar, onsdagar och fredagar kl 13:00 och 14:30.
Vi utgår från Bergövägen 3A (gemensamhetslokalen).

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Hofs Park

Växjö
I Växjö finns det första Hofs Park. Här omges de boende av en stor park, träningsmöjligheter och hög service. Lägenheterna är ljusa, rymliga och tillgänglighetsanpassade och omges av pool, gym, bastu och en rymlig gemensamhetslokal. Möjligheterna för ett bekvämt och socialt liv är stora.

Bor du på Hofs Park får du så mycket mer än i ett annat boende. Servicen med en boendevärd, de generösa gemensamma ytorna och möjlighet till rekreation ger en resortkänsla på hemmaplan. Visionen är att det ska vara väldigt bekvämt och tryggt att bo på Hofs Park. Det är här våra värdeord gemenskap, komfort, trygghet och aktivitet föddes.
Välkommen till Hofs Park Växjö!

Tidplan

Byggstart Hus B, C, D

Uthyrning pågår

Byggstart Hus E, F

Inflyttning Hus B, C, D

SEPT 2023

Inflyttning Hus E, F

LIVET PÅ HOFS PARK


Se filmen

LJUSA LÄGENHETER MED HÖG STANDARD

Lägenheterna finns i 2–4 rok. Tack vare en öppen planlösning får du ett ljust och hemtrevligt boende som enkelt kan möbleras och inredas på ditt personliga sätt.

På golven i lägenheten läggs en slitstark ekparkett. Väggarna är vita och de stora fönstren får en elegant avslutning med fönsterbrädor i kalksandsten. Alla lägenheter har stora balkonger som förlänger bostadens yta.

Köket består av mjukstängande luckor och skåp från HTH i fräscht vitt. Den ljusa bänkskivan skapar en härlig kontrast mot de vita kakelplattorna över köksbänken.

Den ljusa känslan fortsätter in i badrummet som är helkaklat. Under avlastningsbänken finns tvättmaskin och torktumlare som standard. För att underlätta finns det handtag i duschen och toalettstolen är förhöjd.

Kortfattat

Kooperativa hyresrätter 193
Parkeringsplatser 184
Parkeringsplatser med el 12
Poolbil 1
Gästparkering 15
Pool 1
Gym 2

Bastu 1
Antal 2 rok 134
Antal 3 rok 86
Antal 4 rok 13
Boulebanor 2
Övernattningslägenhet 1
Arkitekt FOJAB Arkitekter
Inflyttning Dec 2022

Vanliga frågor och svar

Alla frågor & svar
En VIP-inbjudan till säljstarten av bostadsrätterna kommer gå ut till kölistan. Det innebär att står du i kölistan så har du möjlighet att ansöka om en bostad före alla andra.
Ja. Du kommer kunna behålla din köplats även om du väljer att inte ansöka om en lägenhet i nuläget. Kölistan kommer efter projektets tillträde lämnas till föreningen som i sin tur administrerar och förvaltar kölistan.
Föreningens stadgar reglerar för vad som gäller. Huvudmålet är att sambo ska kunna bo kvar i lägenheten. Avlider medlem övergår på grund härav den avlidnes andel i föreningen till efterlevande make, maka eller sambo.
Insatsen går in till föreningen som i sin tur är med och finansierar byggnationen, vilket bidrar till en lägre månadshyra för föreningens medlemmar.
Ja. Alla som bor på Hofs Park har fri tillgång till gemensahetsytor, vilket inkluderar pool- och relaxavdelning.
Längd: 13m; Bredd: 3,85m; Djup: 1 meter till 1,5 meter (sluttande)
Bokning för privata evenemang kommer vara möjligt för dig som bor på Hofs Park. Kooperativets styrelse beslutar om eventuell bokningsavgift samt särskilda bestämmelser.
Nej. Det kommer inte finnas uttag för motorvärmare. Däremot laddstationer för elbilar.
Ja. Det kommer finnas en övernattningslägenhet till medlemmarnas förfogande. Övernattningslägenheten kommer kunna bokas mot en kostnad.
Nej, tyvärr är det inte möjligt att glasa in balkongen. Husen har en levande fasad med en balkongutformning som gör att det konstruktionsmässigt inte går att glasa in balkongerna.
Medlemmar boende i lägenhet ska på egen bekostnad hålla denna i fullgott skick. Med ansvaret följer både underhålls- och reparationsskyldighet, vilket bland annat omfattar inredning och installationer i kök, badrum och övriga utrymmen tillhörande lägenheten.
Mikro ingår inte, men köket är förberett för installation av inbyggnadsmikro i köksskåpet.
Duscharna är tillgänglighetsanpassade och utrustade med välvda dörrar i glas. Duschen har ingen tröskel och dörrarna kan öppnas upp helt, vilket gör det lätt att köra in till exempel en duschstol. Duschen är även utrustad med kontrastmarkering på vägg, duschhandtag och mindre halkförebyggande klinkerplattor i duschhörnan.
Ja. Alla lägenheter har i regel persienner som standard. Undantaget är fasta fönsterpartier som har särskild brandklassning.
Husdjur är tillåtet på Hofs Park men ska hållas under uppsikt och vara kopplade på allmänna platser.
Majoriteten av lägenhetsförråden finns i lägenheterna. Detta för att prioritera aktivitets- och gemensamhetsytor för boende på Hofs Park. Ett fåtal lägenheter i hus E och F har externa lägenhetsförråd i bottenplan i F-huset.
En parkeringsplats kostar 550 kr per månad. Elbilsplats kommer finnas att hyra mot en högre hyra.
Varje lägenhet har individuell mätning av el och vatten vilket debiteras hyresgästen efter faktisk förbrukning. Utöver den individuella mätningen tillkommer också kostnad för hemförsäkring, avgift till fiberleverantör samt eventuell parkering.