Kom in och kika!

Nu kan du besöka vår visningslägenhet.

Boka en privat visning

Visningslägenhet
- Kom in och kika!

I Växjö finns det första Hofs Park. Här omges de boende av parkmiljöer, träningsmöjligheter och hög service. Lägenheterna är ljusa, rymliga och tillgänglighetsanpassade och omges av pool, gym, bastu, restaurang. Möjligheterna för ett bekvämt och socialt liv är stora.

Adressen till visningslägenheten är Bergövägen 1 Växjö.

Boka en privat visning


Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Uthyrning pågår

Kvarteret

Parken är hjärtat i bostadsområdet som omges av balkongerna från bostäderna som vetter ut mot grönområdet. Parken är en exklusiv oas för dig som bor på Hofs Park. Hela parken är omgiven av ett vackert promenadstråk. I parken kan ni träffas och spela ett parti boule, laga mat tillsammans i uteköket eller tillsammans träna i utegymmet. Det finns flera sittplatser där du kan njuta av en bok i skuggan av ett träd eller ta ett glas vin med grannen.

HÄR LIGGER HOFS PARK VÄXJÖ

Hofs Park ligger på gamla Hovslundområdet i korsningen Kungsvägen och Mörners väg i Växjö. Centralt och nära allt du kan behöva. Busshållplatsen är precis runt hörnet och är du pigg i benen når du centrum på 10 minuter. I närheten finns en mataffär, apotek och vårdcentral.

Se området på Google maps

Aktiviteter och umgänge


Aktiviteter och umgänge

1 Parken

En öppen yta med gräsmatta, träd och sittplatser där du kan umgås med dina grannar, familj eller bekanta. Den öppna gräsmattan är även en perfekt yta för större aktiviteter, till exempel ett gemensamt midsommarfirande.

2 Lounge

Vid orangeriet och trädäcket finns ett utekök, grillplats och sittgrupper där ni kan laga mat eller kanske duka upp för en utomhusfest.

3 Aktivitetstorget

Två boulebanor, tre pingsbord och en fin aktivitetsyta där ni kan röra er tillsammans. Kanske blir det utomhusyoga eller gymnastik?

4 Odlingen

Om du gillar odling och trädgård kan du hjälpa till att sköta kvarterets odlingslådor, bärbuskar och fruktträd.

5 Utegym

I utegymmet kan du möta upp dina vänner och träna under bar himmel. Kanske kombinerar du det med en promenad runt i området?

6 Promenadstråket

Stråket löper runt hela parken och är perfekt för vardagsmotionen eller som uppvärmning inför en stund i utegymmet.

7 Hemtjänsten

På området finns även hemtjänsten representerade. Enkelt och nära när du behöver lite extra stöd i vardagen.

8 Gemensamhetslokal, gym och pool

I Hus C samlar vi allt du behöver och det är den givna platsen för inomhusumgänge. 

9 Pensionärernas hus

Här finns en samlingslokal för kurser, föreläsningar, hobbyrum samt spel- och sällskapsrum.

GEMENSAMHETSLOKAL, GYM OCH POOL

I Hus C samlar vi allt du behöver och det är den givna platsen för inomhusumgänge. Här kan du komma i kontakt med boendevärden om du har frågor eller behöver hjälp med något. Innanför lobbyn finns områdets gemensamma vardagsrum där ni som bor på området kan umgås, ta en fika spela spel eller kanske anordna fester.

Framför lobbyn finns Torget. Här finns besöksparkering och där sker upphämtning av taxi/färdtjänst.

Tar du istället vänster i lobbyn kommer du till gymmet och poolen. Här finns allt du behöver i ett gym med löpband, crosstrainer och lösa vikter. Kanske avlutar du träningspasset med några längder i simbassängen och lite bastu. Alla möjligheter för att vara hälsosam, pigg och frisk länge. Självklart ingår allt i hyran.

Boendevärd

Boendevärden finns för dig för att svara på frågor och vara behjälplig med enklare bestyr. Vår vision är att boendevärden ska kunna hjälpa till med utökade tjänster, så som handling, städning, IT-support och fixarhjälp i din lägenhet.

PENSIONÄRERNAS HUS 

I bottenplan på hus D finns Pensionärernas Hus. Idag är all verksamhet på Öster i Växjö men inom kort finns en stor lokal på Hofs Park tillgänglig för stadens alla pensionärer. Här finns samlingssal för kurser och föreläsningar, hobbyrum samt spel- och sällskapsrum. Pensionärernas hus är en uppskattad verksamhet som idag har upp till 75 besökare per dag.

HEMTJÄNSTEN

På området finns även hemtjänsten representerade. Enkelt och nära när du behöver lite extra stöd i vardagen.