Kom hit och kika!

I Växjö finns det första Hofs Park. Här omges de boende av parkmiljöer, träningsmöjligheter och hög service. Lägenheterna är ljusa, rymliga och tillgänglighetsanpassade och omges av pool, gym och bastu. Möjligheterna för ett bekvämt och socialt liv är stora.

Öppen visning!

Varje onsdag mellan klockan 10-14.
Drop-in - ingen föranmälan krävs.
Vi utgår från Hus C. Om så önskas visar vi gemensamhetslokalen, gym & spa.
Tillsammans går vi till visningslägenheterna i Hus F och passerar då också parkområdet.

Besöksadress: Bergövägen 3, 352 44 Växjö.

Passar inte tid och datum? Kontakta oss så bokar vi en ny tid.
Alternativt fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig.

Tryggheten lockade Marika till Hofs Park

Från Marika Kaminskis tvåa på sjätte våningen är utsikten fantastisk. Hon är glad att hon valde en lägenhet högt upp, där hon kan se ut över Växjö.

– Jag var nog en av de första som anmälde intresse för Hofs Park, men då tänkte jag att jag skulle bo längre ner. Men sedan fastnade jag för här och nu känns det helt rätt. Jag tycker att jag har fått det riktigt fint, säger Marika som flyttade in i december 2022.

Marika bodde tidigare i en hyresrätt i närheten. Under hela byggprocessen gick hon varje dag förbi Hovs Park och såg området växa fram.

– Det var jätteroligt och spännande. Jag gick också på informationsmöten som hölls, och där kunde man ställa alla frågor man hade. Nu har jag varit en av dem som visar upp min lägenhet för de som vill se hur de ser ut, så det finns alla möjligheter att komma och kika om man är nyfiken, fortsätter hon.

Intill Hofs Park finns även Pensionärernas hus, som Marika är engagerad i. Där går hon bland annat på informationsträffar om datasäkerhet. Hon träffar också sina gamla kollegor i Apoteks-seniorerna och är flitig användare av den gemensamma poolen på Hofs Park.

– Du skulle se min almanacka – jag har någonting inbokat nästan varje dag. Det är väldigt roligt att det finns så många träffpunkter här i området. På tal om det ska jag gå ner till tisdagsfikat nu klockan tre, säger Marika och tittar på klockan.

En stor anledning till att Marika flyttade från sin hyresrätt till Hofs Park var att hon tyckte det kändes som ett tryggt och lugnt område.

– Jag känner mig väldigt trygg här vilket har varit viktigt för mig. Det är lugn och skönt. Sedan är det ju också väldigt fräscht och fint här hemma. För även om det är jätteroligt med allt socialt så är det också skönt att kunna vara själv när man vill, ligga på soffan och läsa en bok eller titta på tv, säger Marika.