Kom hit och kika!

I Växjö finns det första Hofs Park.
Hofs Park erbjuder kooperativa lägenheter, för ett tryggt, modernt och socialt boende!
Här omges du av parkmiljöer, träningsmöjligheter och sociala utrymmen.
Lägenheterna är ljusa, rymliga och tillgänglighetsanpassade.
Föreningen har dessutom egen inomhuspool, gym och bastu.


VÄLKOMMEN PÅ VISNING!


Vi har visning på drop-in följande datum: (ingen föranmälan krävs)

Onsdag 26/6 mellan klockan 10.00 - 13.00
Onsdag 3/7 mellan klockan 10.00 - 13.00

Eller är du välkommen att kontakta oss för bokning.
Det går också bra att fylla i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig.

Tel: 0470-71 11 71
E-post: info@hofspark.se

Besöksadress: Bergövägen 3, 352 44 Växjö. 
Besöksparkeringar finns utanför

Varmt välkommen!

"Jag ångrar inte en sekund att jag sålde huset"

Ann-Marie Magnusson hade bott i hus i över 30 år när hon bestämde sig för att flytta till Hofs Park.
– Jag har inte ångrat en sekund att jag sålde huset och flyttade hit. Det är som att bo på hotell, här finns allt jag behöver, säger hon.

Ann-Marie Magnussons agenda är full av aktiviteter. Hon målar, är med i föreningar, promenerar och den senaste tiden har hon haft många bekanta på besök som vill se hennes nya, ljusa lägenhet.

– Många är nyfikna på hur jag har det, så jag har haft fullt upp! Nu har jag köpt en extrasäng så mina väninnor kan sova över, och när barnen och barnbarnen kommer hit från Göteborg finns det en jättebra övernattningslägenhet att låna, säger hon.

I huset på Teleborg blev det ibland ensamt efter att maken gått bort och Ann-Marie kände att hon ville ha ett boende med mer liv och rörelse. På Hofs Park har hon hittat nya vänner och hon vill snart börja engagera sig lite mer i kooperativet.

– Jag tycker om att vi som bor här jobbar och bestämmer tillsammans. Det är en härlig gemenskap som byggts upp här, och man kan vara så delaktig som man vill, säger hon.

Från sitt vardagsrum ser Ann-Marie ner till inomhuspoolen som ägs av de boende på Hofs Park. Än så länge har det bara blivit ett dopp, men nu ska hon börja simma lite mer regelbundet. I Ann-Maries planer ingår också att sälja sin älskade bil, som står ute på parkeringen.

– Jag åker ofta buss numera, och vi har också en gemensam elbil i föreningen som man kan hyra. Så jag behöver egentligen inte bilen längre – det vore fantastiskt om jag kunde spara pengarna jag lägger på bilen och ha till annat.