Kom hit och kika!

I Växjö finns det första Hofs Park. Här omges de boende av parkmiljöer, träningsmöjligheter och hög service. Lägenheterna är ljusa, rymliga och tillgänglighetsanpassade och omges av pool, gym och bastu. Möjligheterna för ett bekvämt och socialt liv är stora.

Öppen visning!

Varje onsdag mellan klockan 10-14.
Drop-in - ingen föranmälan krävs.
Vi utgår från Hus C. Om så önskas visar vi gemensamhetslokalen, gym & spa.
Tillsammans går vi till visningslägenheterna i Hus F och passerar då också parkområdet.

Besöksadress: Bergövägen 3, 352 44 Växjö.

Passar inte tid och datum? Kontakta oss så bokar vi en ny tid.
Alternativt fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig.

"Jag ångrar inte en sekund att jag sålde huset"

Ann-Marie Magnusson hade bott i hus i över 30 år när hon bestämde sig för att flytta till Hofs Park.
– Jag har inte ångrat en sekund att jag sålde huset och flyttade hit. Det är som att bo på hotell, här finns allt jag behöver, säger hon.

Ann-Marie Magnussons agenda är full av aktiviteter. Hon målar, är med i föreningar, promenerar och den senaste tiden har hon haft många bekanta på besök som vill se hennes nya, ljusa lägenhet.

– Många är nyfikna på hur jag har det, så jag har haft fullt upp! Nu har jag köpt en extrasäng så mina väninnor kan sova över, och när barnen och barnbarnen kommer hit från Göteborg finns det en jättebra övernattningslägenhet att låna, säger hon.

I huset på Teleborg blev det ibland ensamt efter att maken gått bort och Ann-Marie kände att hon ville ha ett boende med mer liv och rörelse. På Hofs Park har hon hittat nya vänner och hon vill snart börja engagera sig lite mer i kooperativet.

– Jag tycker om att vi som bor här jobbar och bestämmer tillsammans. Det är en härlig gemenskap som byggts upp här, och man kan vara så delaktig som man vill, säger hon.

Från sitt vardagsrum ser Ann-Marie ner till inomhuspoolen som ägs av de boende på Hofs Park. Än så länge har det bara blivit ett dopp, men nu ska hon börja simma lite mer regelbundet. I Ann-Maries planer ingår också att sälja sin älskade bil, som står ute på parkeringen.

– Jag åker ofta buss numera, och vi har också en gemensam elbil i föreningen som man kan hyra. Så jag behöver egentligen inte bilen längre – det vore fantastiskt om jag kunde spara pengarna jag lägger på bilen och ha till annat.