Kom hit och kika!

I Växjö finns det första Hofs Park.
Hofs Park erbjuder kooperativa lägenheter, för ett tryggt, modernt och socialt boende!
Här omges du av parkmiljöer, träningsmöjligheter och sociala utrymmen.
Lägenheterna är ljusa, rymliga och tillgänglighetsanpassade.
Föreningen har dessutom egen inomhuspool, gym och bastu.


VÄLKOMMEN PÅ VISNING!


Vi har visning på drop-in följande datum: (ingen föranmälan krävs)

Onsdag 26/6 mellan klockan 10.00 - 13.00
Onsdag 3/7 mellan klockan 10.00 - 13.00

Eller är du välkommen att kontakta oss för bokning.
Det går också bra att fylla i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig.

Tel: 0470-71 11 71
E-post: info@hofspark.se

Besöksadress: Bergövägen 3, 352 44 Växjö. 
Besöksparkeringar finns utanför

Varmt välkommen!

"Det är som att bo på hotell"

Hemma hos Violeth och Ulf Bergström är förberedelserna i full gång inför deras nästa musikkafé, där de tillsammans med sitt band “Violet och grabbarna” bjuder på fika, sjunger och spelar för de boende i området.
– Det verkar som de tycker om det. Förra musikkafét blev snabbt fullbokat, så den här gången blir det två kvällar istället för en, säger Violet.

Ulf och Violett bodde tidigare i en lägenhet i city, men när Hofs Park började planeras blev de nyfikna. De fick en visning av området, och bestämde sig sedan snabbt för en lägenhet på sjätte våningen.

– Det känns så rätt för oss! Det är lite som att bo på hotell när man tar på sig morgonrocken och åker hissen ner till poolen. För mig som har lite svårt att gå i trappor är det helt fantastiskt. Och vi har en helt underbar bovärd, Johan, som sköter mycket åt oss, säger Ulf.

– Jag gillar också att vi har kök och vardagsrum i ett här, det har vi inte haft tidigare. När jag lagar mat kan vi samtidigt prata med varandra och umgås, fortsätter han.

Men det bästa med Hofs Park är ändå gemenskapen och allt det sociala, poängterar familjen Bergström. Alla grannar bryr sig om varandra och har roligt tillsammans, och det finns mängder av aktiviteter man kan delta i.

– Jag tror att många kan ha fått uppfattningen om att Hofs Park är ett äldreboende för människor i behov av vård. Men så är det ju inte även om en del har hemtjänst exempelvis. Det märks inte alls att alla som bor här är över 65, Hofs Park är verkligen fullt av energi! säger Violeth.