Kom hit och kika!

I Växjö finns det första Hofs Park. Här omges de boende av parkmiljöer, träningsmöjligheter och hög service. Lägenheterna är ljusa, rymliga och tillgänglighetsanpassade och omges av pool, gym och bastu. Möjligheterna för ett bekvämt och socialt liv är stora.

Öppen visning!

Varje onsdag mellan klockan 10-14.
Drop-in - ingen föranmälan krävs.
Vi utgår från Hus C. Om så önskas visar vi gemensamhetslokalen, gym & spa.
Tillsammans går vi till visningslägenheterna i Hus F och passerar då också parkområdet.

Besöksadress: Bergövägen 3, 352 44 Växjö.

Passar inte tid och datum? Kontakta oss så bokar vi en ny tid.
Alternativt fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig.

"Det är som att bo på hotell"

Hemma hos Violeth och Ulf Bergström är förberedelserna i full gång inför deras nästa musikkafé, där de tillsammans med sitt band “Violet och grabbarna” bjuder på fika, sjunger och spelar för de boende i området.
– Det verkar som de tycker om det. Förra musikkafét blev snabbt fullbokat, så den här gången blir det två kvällar istället för en, säger Violet.

Ulf och Violett bodde tidigare i en lägenhet i city, men när Hofs Park började planeras blev de nyfikna. De fick en visning av området, och bestämde sig sedan snabbt för en lägenhet på sjätte våningen.

– Det känns så rätt för oss! Det är lite som att bo på hotell när man tar på sig morgonrocken och åker hissen ner till poolen. För mig som har lite svårt att gå i trappor är det helt fantastiskt. Och vi har en helt underbar bovärd, Johan, som sköter mycket åt oss, säger Ulf.

– Jag gillar också att vi har kök och vardagsrum i ett här, det har vi inte haft tidigare. När jag lagar mat kan vi samtidigt prata med varandra och umgås, fortsätter han.

Men det bästa med Hofs Park är ändå gemenskapen och allt det sociala, poängterar familjen Bergström. Alla grannar bryr sig om varandra och har roligt tillsammans, och det finns mängder av aktiviteter man kan delta i.

– Jag tror att många kan ha fått uppfattningen om att Hofs Park är ett äldreboende för människor i behov av vård. Men så är det ju inte även om en del har hemtjänst exempelvis. Det märks inte alls att alla som bor här är över 65, Hofs Park är verkligen fullt av energi! säger Violeth.