Kom in och kika!

Nu kan du besöka vår visningslägenhet.

Se visningstider här

Visningslägenhet
- Kom in och kika!

I Växjö finns det första Hofs Park. Här omges de boende av parkmiljöer, träningsmöjligheter och hög service. Lägenheterna är ljusa, rymliga och tillgänglighetsanpassade och omges av pool, gym, bastu, restaurang. Möjligheterna för ett bekvämt och socialt liv är stora.

Adressen till visningslägenheten är Bergövägen 1 Växjö.
Ingen föranmälan krävs.

Sep. - Okt.

v39
  • Måndag 26/9 kl. 12-13
  • Fredag 30/9 kl. 12-13
v40
  • Onsdag 5/10 kl. 12-13
v41
  • Onsdag 12/10 kl. 12-13
v42
  • Onsdag 19/10 kl. 12-13
v43
  • Onsdag 26/10 kl. 12-13

Nov.

v44
Onsdag 2/11 kl. 12-13
v45
Onsdag 9/11 kl. 12-13
v46
Onsdag 16/11 kl. 12-13

Framtidens
boende
för seniorer

Framtidens
boende
för seniorer

Ett tryggt och bekymmersfritt boende för dig som vill leva och njuta. Här finns allt du behöver för ett aktivt och bekvämt liv.

Hofs Park kännetecknas av hög servicegrad med fokus på möjligheter för gemenskap och sociala sammanhang. Här erbjuds du allt från friskvård och vardagsaktiviteter till plats för samvaro och möjlighet för eftertanke och stillhet. Inga måsten, inga bekymmer - bara frihet att göra precis det du vill.
Livet på hofs park


Dagarna fylls av aktiviteter och umgänge. Se framför dig hur du på morgonen tar en kort promenad genom de gröna stråken och vinkar till en granne som sitter på balkongen. Du springer på en nära vän och ni bestämmer er för att mötas upp ikväll för att laga mat och spela boule. Precis då ser du dem - barnbarnen kommer springandes över gården. Familjen är här för att umgås.

HOFS PARK HANDLAR OM FRIHET


Det handlar om en idé att fortsätta leva ett härligt liv i ett hem man valt själv. Ett bekvämt boende – idag och i framtiden. 

GEMENSKAP

Den stora anledningen till att bo på Hofs Park är det sociala. Du möts alltid av bekanta ansikten och ni kan göra saker tillsammans. Hofs Park är inte som ett vanligt bostadsområde.

TRYGGHET

Med en stor gemenskap, en boendevärd och tillgänglighetsanpassade lägenheter har du det tryggt hela livet. Här kan du bo länge.

KOMFORT

Här är livet enkelt. Du behöver inte tänka på snöskottning, gräsklippning eller oroa dig för att något ska gå sönder. Lås dörren och åk iväg på en resa!

AKTIVITET

Här finns alltid möjlighet att leva ett aktivt liv och gott som sociala ytor där du och dina grannar kan umgås. Ta en promenad i det gröna området med grannen, eller ta en sväng på gymmet och avsluta kvällen med en boulematch.

Aktuella projekt

Allt gemensamt i ett medlemskap

Club Hofs Park är en medlemsklubb för boende på Hofs Park. Medlemskapet ingår i hyran. Klubbens syfte är att stärka gemenskapen mellan medlemmarna och på ett enkelt och engagerat sätt bidra till trivsel.

Läs mer om Hofs Park Club